Recreantenvereniging Wimmenum
Menu
Home
Algemeen
Bestuur
Werkgroepen
Geschiedenis
Statuten + HR
PWN
Strand & Duinen
Gastenboek
Plattegrond
Advertenties
Links
Contact
Waarom inloggen
CopyRight

Log In
Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthoud mij
Zoek Web Pages

PWN rasters en Nollenpad

Huisjes en verkoop


Regelmatig wordt het bestuur van de Vereniging door belangstellenden gevraagd of het mogelijk is een huisje in de Nollen te kopen.
Hieronder volgt een vraag van wandelaar in de duinen:

Geachte mevrouw/mijnheer,
Onlangs maakte ik een wandeling in de duinen ten noorden van Egmond aan zee. Ik liep daar langs de prachtige huisjes die daar gelegen zijn. In het verleden was ik ook al zeer geinteresseerd in de toenmalige huisjes in de "duintjes van Six" en die interesse werd ook nu weer opgewekt. Ik zou daarom graag lid worden van uw vereniging om op termijn in aanmerking te komen voor een van deze huisjes of voor een kavel waarop zo'n huisje neergezet kan worden.
Ik hoop spoedig van u te vernemen.


Het aantal huisjes in dit gebied zal niet uitgebreid worden! De eventuele verkoop van huisjes wordt door de eigenaar zelf geregeld en behoeft toestemming van PWN.
Wel kan er een advertentie / oproep worden gezet op deze site. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht!Bericht van PWN


Sinds maart 2006 wordt er in de Wimmenummerduinen begraasd door koeien en paarden. Hierdoor ontstaan er allerlei veepaadjes, die echter niet voor het publiek toegankelijk zijn. Wij kunnen ons voorstellen dat dit verwarrend voor u kan zijn.

Een locatie waar dit in het bijzonder voorkomt is langs het voetspoor aan de noordwestkant, lopend vanuit de Nollen naar het Starrevlak. Voordat het nieuwe stroomdraad geplaatst werd stond op deze plaats ook een raster. Nadat dit raster was weggehaald, is er door het ontstaan van veepaadjes soms een onduidelijke situatie gekomen.Gemaakt op 07/31/2006 09:58 PM door dirk
Gewijzigd op 01/03/2014 08:00 PM door HarrySchrijer44
 Afdrukbare Versie